تقویم شمسی
ش ی د س چ پ ج
« فروردین
امور شهریه

پرداخت الکترونیکی شهریه :
این گزینه به شما این امکان را می دهد که از طریق اینترنت و بدون مراجعه حضوری به دانشگاه شهریه خود را پرداخت نمایید. جهت استفاده از خدمات پرداخت اینترنتی بوسیله کارت بانک ملی (ملی کارت) نیازمند به دسترسی به رمز دوم و پارامتر ۲ CVVکارت خود می باشید. شما می توانید با مراجعه به هریک از پایانه های مذکور به روش ذیل اقدام نموده و رمز اینترنتی (رمز دوم) کارت خود را دریافت نمایید:

۱- ملی کارت خود را در پایانه بانک ملی (ATM) قرار دهید و رمز خود را وارد نمایید و کلید ثبت را فشار دهید

۲- کلید رمز اینترنتی را فشار دهید و رمز دلخواه خود را وارد نمایید و سپس مجدا رمز وارد شده را تکرار نمایید و دکمه ثبت را فشار دهید

۳- پس از انجام موفقیت آمیز عملیات رمز اینترنتی شما فعال شده و می توانید از خدمات پرداخت الکترونیکی استفاده کنید.

پارامتر ۲ CVV : شماره شناسایی دوم مشتری می باشد که دارای چهار رقم می باشد و در پشت کارت چاپ می شود

پس از آنکه رمز دوم اینترنتی و ۲ CVV را در اختیار داشتید می توانید شهریه خود را بصورت آنلاین پرداخت نمایید

پس از آنکه مبلغ مورد نظر را وارد نمودید بر روی گزینه ادامه کلیک کنید و سپس گزینه تایید و پرداخت را کلیک کنید. در این مرحله شما وارد سایت بانک ملی می شوید و اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید . در صورت کسر مبلغ پیغام “انجام عملیات با موفقیت” را دریافت خواهید کرد. چنانچه مبلغ وارد شده از حساب شما کسر نگردید با پیامی به شما اعلام میگردد و شماره پیگیری به شما داده می شود. در این مرحله پس از یادداشت شماره پیگیری بر روی گزینه بازگشت به سایت پذیرنده کلیک نمایید و مبلغ پرداختی بلافاصله به حساب شما منظور می گردد. برای اطمینان از منظور شدن مبلغ به حساب شما می توانید وضعیت مالی خود را بررسی نمایید.

نکات مهم و قابل توجه :
۱- در حفظ و نگهداری رمز خود دقت نمایید و در اولین فرصت نسبت به تغییر کلمه عبور خود اقدام نموده و آن را به خاطر بسپاریدو به هیچ عنوان رمز ملی کارت خود را در اختیار کسی قرار ندهید.
۲- پس از واریز وجه توسط ملی کارت حتماً کنترل نمایید که مبلغ پرداختی به حساب شهریه شما منظور گردیده است (گزینه وضعیت مالی)
۳- در صورت مشاهده پیغام خطا در پرداخت اینترنتی، گزینه “کنترل با بانک” را از منوی “امور مالی” انتخاب نمائید.
۴- به پیامهای صادره از سوی سیستم توجه نمایید و قبل از شروع انتخاب واحد بدهی ترم قبل و شهریه ثابت ترم جاری را پرداخت نمایید
۵- جهت رفع هرگونه مغایرت،دریافت پرینت انتخاب واحد وبررسی آن توسط دانشجو الزامی بوده ودرصورت بروزهرگونه مشکل مسئولیت مستقیماً به عهده دانشجو می باشد.
۶- دانشجویان بایست در زمان تعیین شده نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند؛ پیش از ساعت شروع ثبت‌نام خود نمی‌توانند وارد سیستم انتخاب واحد شوند اما ساعت پایانی آن ساعت ۲۴ هر روز می‌باشد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.